2009. május 16., szombat

Kedves 009

A dolgok nem fognak saját maguktól működni, mert hát miért is? Mi lenne az a mozgatórugó ami ez egész dolgot aktivizálná? Hiszen nincs semmi, csak egy játékszabály, meg egy alig-cél. Szóval ennyitől nincs mi működjön, főleg úgy, hogy nem vagyunk sokan. Lehet hogy kéne még „toborozni”, szűkítetten újrafogalmazott felhívással, vagy konkretizálni a vágyakat, ha vannak egyáltalán.

De ennek ellenére, hogy semmi jónak romtója ne legyek, és ne csak a bevett, rám jócskán jellemző „semmise jó itten” hozzáállást kövessem, az általam preferált propózókat felsorolom:
http://pause.freeblog.hu/
http://www.green-card-lottery-eu.org/
http://www.csabaszentesi.blogspot.com/ - structure of the mess
http:/ir/amennyelehetfrisslevego.blogspot.com/

ezek nemcsak tetszenek (mert tetszik más is, csak úgy, tetszik, mert mondjuk szép és annyi), hanem érzek valami kötödést közöttük, főleg a vízió miatt. Most nem fogom részletesen tárgyalni hogy melyek azok a kapcsolódási pontok, – mert mindjárt megy a vonatom – de felsorolok egy pár web2-es címkét mely ezekre a melókra ragasztani tudok: az afunkcionalitás fontossága, repetició, konstruktív cinizmus, építő értelmetlenség, és valamiféle fel-fel bukkanó szociális érzékenység.

Közben befutott SzentesiCsabi levele, de én is ráerősítek: A S.R. zöld kártyáját mindenkeppen vissza szeretnem „szerezni”, mert, mert... Szóval azon kívül hogy jó, úgy érzem hogy ehhez a munkához van a legközelebb az enyém, hogy azonos nyelvet beszélnek (s ez nem az angol...), vagyis vannak közös pontok.

A levegős projektet én egy abszurd rövidfilmben tudnám elképzelni, rövid játékfilmben, ahol nem vetődnek fel amúgy jogos kérdések, amik itt is megfogalmazódnak:
http://amennyirelehetfrisslevego.blogspot.com/2009/05/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html#comments
És akkor el is lehetne menni a végsőkig, hogy csakugyan a budai hegyekből van bevezetve a levegő, bár a Tamás felvetése is meggondolandó.

Valamikor folyt. köv. most rohannom kell...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése